Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt kommer till vägs ände. Nu bringas reda i gamla minnen, falska minnesbilder om ett ljus som var ett mörker. Förvanskade bilder, som behöver granskas. Det är tid för det nu. Jag vill tacka er mina underbara diktarvänner, som stöttar mig!



Nytt liv

Där lögnen tar slut

kommer smärtan fram och ger

sanningen nytt liv




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-02-10 20:11



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En helt underbar formulering!!
2008-02-11

  Markattan
En snygg och bra haiku
om detta svåra.
2008-02-10

    eva m h
Ja sanningen kan vara smärtsamt men gör oss fria!
2008-02-10

  NågonAnnans
Mycket fint skrivet!
2008-02-10

    Melona
du är ju

såå
underbar! :)
2008-02-10

  prinscess VIP
mmm sanningen kan tära
men då vet man att smärtan har nått sitt slut
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP