Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till min....

Du finns hos mig
jag bär dig med vördnad
jag sjunger ditt namn
med sol i mitt bröst
jag ser dig,
drömmer mig bort
med min hand i din..




Fri vers av ninna
Läst 458 gånger
Publicerad 2008-02-10 22:19



Bookmark and Share


  Markattan
Varma, sköna rader.

\"jag sjunger ditt namn
med sol i mitt bröst\" - mums!
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

ninna
ninna