Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
finjasjön 10/2 -08


sätt dig här hos mig

Åhh vi satte oss ner en stund
du hade din rygg mot mitt bröst
jag hade min nos långt nere i ditt hår
vår i hjärtat, långt från kyla ochb höst

Åhh när vi satte oss ner
förstår du hur mycket du betyder?
att få lägga armarna runt din kropp
över himlen solens strålar som flyger

Åhh då när vi satte oss ner
som allra första gången det kändes
du var det vackraste jag någonsin sett
evig kärlek, avtryck i hjärtat som brändes

Åhh vi satte oss ner mot trädets stam
en jumper under stjärt och lår
jag ber en stilla bön
om att få älska dig alla mina år

Åhh när vi satte oss ner
när din tyngd vilade mot min kropp
vi såg en uggla som flög förbi
jag kände mig som vårens första knopp




Fri vers av Peppe11
Läst 482 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-11 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peppe11
Peppe11