Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likgiltig

Betongyrsel

Snart ihjälklämd

kantiga

hårda

svedda

grå

stenar

Gräv upp mig


Nu




Eller strunta i det




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 478 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-11 14:32



Bookmark and Share


  Moniqa
stickåbrinnkänsla som vill komma fram i socialtvång Jättebra! =)
2008-02-12

  Emilia Mattsson
Oj, denna slog en knockout på mig. Kraftfull :)
2008-02-11

  korpfjäder
Rubriken blir en stark kontrast till den starka texten, likgiltigheten är som en vrede....
2008-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren