Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inkarasilas så kan väl jag!
Om jag så får fan av vissa
så skiter jag i det.




MORGONMÖTE......

Du grenslar mig
i det bleka morgonljuset
jag söker mig uppåt
med händer
fulla av natt

Vi är kroppar
utan regler
utan gränser
utan röst
möter en storögd dag

jag samlar ditt hår
i kraftigt ivrig snickarnäve
drar dig intill
sitter på ditt bröst
den andra handen känner väta

vi glider lätt
till alla positioner
om och om igen
i rörelser som
handböckerna missat

svala händer
över spända muskelrep
suckar söker blick
glider vått
längs axelkullar


Känner dig darra
epileptisk orgasm
som gör mina läppar
strömförande
för bröstvårtor

Efter tredje eller fjärde
frågar vi varandra...

- Ska vi ha frukost nu?
Stekt falukorv och ägg?

-Ja tack.........

Och vi möts i morgonen
igen.

 




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 504 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-11 17:23



Bookmark and Share


  Helene Månsson
den här bokmärker jag! TACK! /Helene
2008-02-25

  Inkarasilas
Ah för fan jag stönar, dunkar huvudet i bordet och vrider mig krampaktigt, right, nedräkning börjad, och så gott, hett fuktigt, och prata för fan inte om snickarnävar. Oh hell yeah!
2008-02-11

  lodjuret/seglare VIP
falukorv med ägg till frukost
nej, ffy för den lede, havregrynsgröt
skall det förstås vara
och så Paranoid med Black Sabbath
det ger multipla mentala orgasmer
2008-02-11

  Night Soul Woman
Här var det action!!!
*applåd*
Tack för läsningen:)
2008-02-11

  Larz Gustafsson VIP
Händer fulla av natt.

Härligt uttryckt.

Falukorv och stekt ägg...MUMS!
2008-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth