Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man bli äldre inseer man att det finaste, egentligen var någonting fult.


När jag var lite trodde jag att
En kyss betyde kärlek
Men nu är jag äldre och jag vet
att en kyss är inget annat
Än en simpel lek
Så spela du ditt spel
Och rulla dina kulor
Men knocka torn
Någonannanstans




Fri vers av anoonym
Läst 500 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-11 17:44



Bookmark and Share


    Blond
Obeskrivligt bra kära vän. Fylls av många känslor, Tack för de här sekunderna av mitt liv
2008-06-09

    Blond
Wow! Den här var verkligen jätte bra
2008-02-15

  Michaela Dutius
Riktigt bra beskrivning av mognadens avigsidor
2008-02-11

    Melona
wow,
den här var bra!
2008-02-11
  > Nästa text
< Föregående

anoonym
anoonym