Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte så lite

 

I nattens blixtrande stjärnklara

ser vattnets spegelbild

reflektioner av kastanjebruna

underbara

 

Känner

förundras

över

 

Att något så magiskt

kunde hända

 

Just mig




Fri vers av nettizen
Läst 550 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-02-11 19:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Magisk känsla som jag kan identifiera mig:)
2008-02-19

  aftermath
ett koncentrat av lycka
over there..
2008-02-11
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen