Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan timvisare

 ~*~

Om jag blundar
om så bara en sekund

Kan jag se det som det var igår

det som var vår alldeles
egna stund

Om jag blundar och ler
så är det jag ser

Då och det som var
och sen spänningen
som finns kvar

Du och jag

och det som komma
skall

 ~*~




Fri vers av nettizen
Läst 600 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-02-11 20:51



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert singlar orden fram. Snyggt!
2008-03-02

    ej medlem längre
Vacker kärlekspoesi *L*
2008-02-19

  Carola Zettergren
Vacker poesi
med känsla i..!!!!
2008-02-19

  Michaela Dutius
Ditt språk är som spröda violintoner som skälver fram en vacker mening
2008-02-16

  Mike
otroligt vackert skrivet! älskar ditt språk, det är levande och målar upp bilder! klockrent.
2008-02-14

  Thommy
Härligt skrivet, gillade dina små krumilurer uppe och nere på dikten.
2008-02-14

    sunnanvind
Härligt kärleksprunkande...!*L*
2008-02-11
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen