Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En himmel på jorden

Jag öppnar min ögon


Känner din fam hålla om mig


Hör dina antetag brevid mig


Att ligga vid din sida


Är som att vara i en himmel på jorden





Fri vers av The one winged angel
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-11 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The one winged angel