Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upprepning, upprepning ...




skiss

Du pratar så lätt om existensen
Din egen såväl om andras
Jag avundas din säkerhet

Som dammet i solgatan
Rörs vi en stund
Villkorslös kapitulation

Vad betyder då min älskades anlete
Hennes andhämtning mot min hals
Jag älskar henne gränslöst

Ljudet av din röst följer mig under natten
Dina ögon registrerar och sparar intryck
Automatiskt liksom

Jag är en dåre som vägrar intigheten
Slåss sprattlande i nätet
Ännu en stund

Patetiskt undrar jag över vår dödlighet
Som alla levande genom eoner av tid
Korkad liksom




Fri vers av Joakim Södersten
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-22 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim Södersten
Joakim Södersten