Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
make each day count


Denna kväll... ett mirakel... och livet något fantastiskt!



Genom mitt passionerade hjärta strilar tidens sandkorn.
Jag är en älskande själ i en kropp som ska dö.
Stoppas i ugnen... strös för vinden eller grävas i jorden ned.

Jag är outsäglig skönhet! Kom älska med mej medans vi är här.
Älskade vackra människa, låt oss dansa ikväll, låt oss jubla!

Vi L E V E R!!!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-12 19:48



Bookmark and Share


    Nattviol
ja!
låt oss dansa..
skit i döden
skit i morgondagen
bara dansa...

; ))
2008-02-12

  Lyckohäxan Enediel
Hääärligt! =)
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP