Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En djupdykning i barndomslandet, sorgen efter min man förde mig dit, och jag kunde inte värja mig. Det var en tuff resa, nu har den fört mig till mig själv igen.




Ut ur min åsyn

 

Det var
ingen
nöjestripp

att se de
hemska
monstren

från mitt barndomsperspektiv

Vad som
var
värst

var
att den
som

skulle skyddat mig istället utsatte mig

jag
kunde inte
värja mig

blev
livrädd
istället

för monstren som oftast dök upp nattetid

nu när
jag spände
ögonen

i dem
och bestämt
sa åt dem

att försvinna ur min åsyn


gjorde
de
det




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-12 21:00



Bookmark and Share


  KristinaE
.. gäller att ta befälet över sina tankar..om dagen och om natten..
2008-02-12

  * Ammi *
bra skrivet om rädsla men även om stort mod!
2008-02-12

    Melona

starkt du skriver
och så starkt du förmedlar!

Du har en sådan kärna,
vännen min!
2008-02-12

  Hildegun Relefors
Starlt gjort bra skrivet!
2008-02-12

  NågonAnnans
Skönt att monstren lämnade dig i fred!
2008-02-12

    eva m h
Så skönt att du bli av med dem!!!!
2008-02-12

  stefan.g
Ja va skönt att de försvann..........!
2008-02-12

  LassO
Alla har väl \"sina monster\" skulle jag tro, mer eller mindre.
2008-02-12

  Michaela Dutius
Perfekt-så ska det gå till.
Och väl beskrivet.
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP