Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stör mig jävligt mycket ibland. Även på det faktum att så få stör sig.

Ibland går det så sjukt långt.




Var dag

Vandrar in i fabriken och

Sätter på oss mentala skygglappar, allihop

Sedan kan vi

Allihop

 

Inbilla oss att allt är som det ska

 

Som det ska

 

Ska

Ska

ska

 

Dövande

Sövande

Rutin

 

Likgiltighet;

 

följ silverryggen;

 

irrationalitet;

 

Vakna inte;

 

Allt är som det ska;

 

Inte för någonting. Inte för någonting…

Mentala skygglappar på.

 

Mentala skygglappar på

 

 




Fri vers av aberatio
Läst 382 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-13 00:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Än en gång: Sverige i ett nötskal.
Snyggt fångat.
2008-02-13

  Magica VIP
ja faktiskt, det finns ju inget värre än folk som inte stör sig när de faktiskt borde!
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio