Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart ska jag åka på målarkurs....då ska jag ta kommandot över barndomslandets hemska monster


Jag ska måla dem

 

Du rädsla

Du ensamhet

Du pappasorg

Du mammaskräck

Du mobbningsoffer

Du hopplösthetskänslor

Du stora gigantiska S K A M

 

kommer inte att få det lätt
när jag tar över
fjärrkontrollen

och målar
bort
er

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-13 09:57



Bookmark and Share


  katt.inc
Målarkurs, vad roligt och heja på i din kamp mot monstren som du naturligtvis kommer att vinna.
2008-02-13

    Melona
Heja dig,

ge dem en rejäl omgång!
Panga på dem bara!
2008-02-13

  stella
Ge dem vad de tål!
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP