Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekräftad

Dina ögon såg mig

törsten togs emot

och hela jag

började

leva




Fri vers av Tosan VIP
Läst 291 gånger
Publicerad 2008-02-13 12:07



Bookmark and Share


  Jojo
Börjar fundera på om du möter sama personer som jag...

De där ögonen är livsviktiga!

vackert skrivet är det också
2008-02-13

  Marreb
Starkt!
2008-02-13

    eva m h
Underbart!
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP