Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frågan är retorisk - förstås.....


Översvämning

Även om hjärtat

är stort svämmar det över

av kärlek ibland




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-13 13:08



Bookmark and Share


  Carl O Andersson
Kärleken är förunderlig - Den besegrar allt utom fattigdom och tandvärk
2008-02-14

    eva m h
Då får andra del av den!

Ps 23
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP