Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en känsla.. på stan


Jakt

manikyrerade klor

ansad friserad päls

vältrimmad senig

utmärkt kondition

 

redo att gå ut

för att söka villerbråd




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-13 20:49



Bookmark and Share


    Botox
Nog måste man göra sig till villebråd själv för att lyckas. Skoj text!
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson