Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
idag bestämde jag mig för att bara bli yngre med åren...


Alla tiders latjolajbans


I en stuga bortom bergen
bor en man av marsipan
har har solrosor på taket
och en tand med amalgan

Bortom skogen brevid bergen
ligger slottet pumpelill
där bor flickan utav grädde
men sin far och mor därtill

Vid en sjö nånstanns bland träden
sitter Gammel-Jöns och ler
bakat bullar uppå spisen
tills han inte orkat mer

Tänk va gott det skulle vara
om dom bjussade på fest
han i stugan, hon i slottet
o han som fixat allra mest

De kunde bjuda alla kottar
alla kompisar dom haft
på alla tiders latjolajbans
med semmelfest och saft




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 1364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2005-05-31 16:03



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Mumsfilibbaba....det stället måste besökas!
2017-02-15

    ej medlem längre
wonderful
2010-12-07

  Elin S
Fortfarande en av dina bästa.
2009-07-10

  Propella
Ja herregud *skrattar* Blir det bättre än såhär? Nej.
2005-10-14

  Ewe_
:D...dit vill jag....
2005-06-01

  madinsane
sådär.. NU flyttar jag.. finns där plats för en till?

en alldeles magisk skapelse.
jag samlar genast ihop alla kottar och muttrar jag känner och flyr till skogs..
där ska jag bygga mig en sådan värld.. och skaffa en tand med amalgam, förstås..
2005-06-01

  karenina VIP
underbart härlig! blir glad av att läsa.. *L*
2005-06-01

  swimsus@gmail.com
Verkligen en diamant....
"marsipan-amalgam" VA? Liksom men det funkar underbart! Älskar rimmen...
2005-06-01

  Elin S
Vilken mysig saga du fått till här! Härliga rim som gör en glad...
2005-06-01

  Markattan
Härlig text som sprider glädje omkring sig. Gillas!
2005-06-01

    ej medlem längre
det absolut näpnaste jag läst på länge!!!
2005-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP