Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom närmare...

 

vad än jag vet om kärleken

så vill jag veta mer

hur många kyssar än jag fått

så önskar jag mig fler

och fast jag friat titt som tätt

och tillfredsställt min kropp

så är jag het som aldrig förr

och trängtar ja nonstop

kom närmare kom närmare

kom närmare ändå

låt mig få skåda innerligt

i dina ögon blå

 

Vad än jag vet om karlars drift

och lustar och begär

så vill jag ändå veta mer

för det är sån jag är

och fast jag friat titt som tätt

och tjusat i mitt liv

så är jag het som aldrig förr

ja nästan explosiv

kom närmare kom närmare

kom närmare ändå

låt mig få skåda innerligt

i dina ögon blå

 

Bs-08

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Bodil Sandberg VIP
Läst 796 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2008-02-14 13:29



Bookmark and Share


  devilsangel
vilken härlig text! Jag bara njuter när jag läser högt för mig själv. En jämn takt rakt igenom och många grymma rim som alltid. Nej du Bodil-san, karlar kan vi aldrig lära oss tillräckligt av..
2008-02-24

  Helene Månsson
Så härligt underbart! /Helene
2008-02-19

    JJ VIP
En helt underbar vetgirighet! Ler lite åt \"nästan explosiv\", skön rad!
Ja vem blir full lärd i detta ämne? Applåd! Mvh. JJ.
2008-02-19

  Lilla My* VIP
Kiviks Marknadsvisedikt*;)
Tjohej och kom närmare kom närmare*härlig dikt*
2008-02-18

  Madjori
Oj, oj, oj! Vilken liten schvungande rytmisk pärla...
Bokmärket givet och ovationen stående som vanligt!
2008-02-17

  Erik L
Härlig visa - borde tonsättas!
2008-02-15

    Maria Malm
Hehe..mycket vill ha mer..skön dikt!
2008-02-15

    Brell
ÅH så härligt ärligt om nyfikenheten.
Bokmärkt och en stor applåd.
2008-02-14

  Myy VIP
Härlig dikt om kärlek. Lättsam och humoristisk. Om jakten efter kärlek utanför. När den \"innanförliga kärleken\" hungrar efter en like. Tror jag...
2008-02-14

  Markattan
Hehe, härligt hett skaldat! ;o)
2008-02-14

  Thommy
Här osar det kärlek om din dikt/visa, vackert skrivet.
2008-02-14

  Yvonne
Härligt dikt om hetta och begär. Är den tonsatt? Känns som en visa.
Den här gillar jag. Applåd.
2008-02-14

  KristinaE
.. närheten har ett högt pris bortanför kärleken - varligt läser jag dina ord i djup begrundan - det är så svårt att hitta vägen som bär..du skriver om det svårfångade så det gör lite ont i hjärtat!
2008-02-14

  aol
så härlig kärleksfull dikt
yster het du är som grädden på moset
2008-02-14

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Passion ;-)
2008-02-14

    sunnanvind
Varmt, passionerat! Inte kan nå\'n motstå denna text?!*L
2008-02-14

  Carola Zettergren
Passionerad Poesi!!!
Dagen till ära...
2008-02-14

  Fredrik Stillesjö
Hej Bodil!

Skickligt som alltid, men också osande het av känslor. Bra! Hälsar vännen Fredrik med 14/2-kramar
2008-02-14

    © Birgitta Wäppling VIP
Snyggt skaldat i en text som lyser av skrivarglädje.
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg
Bodil Sandberg VIP