Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet inte riktigt hur det här blev men jaja..


Lås livet nu

Jag väntar fortfarande på
att mörkret ska hinna i kapp mig
och varje natt kramar jag
lyckan i mina händer
rädd för att förlora den

igen




Fri vers av mirrorball
Läst 526 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-14 16:58



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
ja visst vore det härlig att i den stunden förbli
2008-02-14

  Michaela Dutius
Påminner mig om någon filosof som sa:\"När den olycklige finner lyckan kramar han sönder den i sin lycka över att ha funnit den.\"
Mycket fin text
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

mirrorball
mirrorball