Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad jag än är så är jag jag

Jag kan va dryg
Jag kan va blyg
Jag kan va flummig
knäpp
och glad

Vad jag än är så är jag jag

Jag kan va korkad
Jag kan va smart
Jag kan va pigg
trött
och lat

Vad jag än är så är jag jag




Fri vers av Kakaan
Läst 385 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-14 19:51



Bookmark and Share


    eva m h
Det är bra att vara den man är! Fortsätt med det! :-)
2008-02-14

  Larz Gustafsson VIP
Good point, mate!
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Kakaan
Kakaan