Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp!!

 

 

släpper taget

öppnar knuten hand
mina vitnande knogar
återfår sin normala färg

hjärtat hoppar över ett slag
kanske två

hjärnan skriker nej

 

någon viskar
ta hand om Dig

 

 

det gäller oss Båda

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 350 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-02-15 18:10



Bookmark and Share


  Lena Renman
Ja, igenkänningsfaktor hög. Väl nedtecknat här av dig
Lena
2008-02-16

  AllNamesRTaken
Bokmärkt!
:)

Vad fint du skriver vännen.
Vill du fika med mig idag :)
2008-02-16

  Carola Zettergren
SNYGGT!!!
2008-02-15

    papillon
Ja, visst gör det ont... Sorgsen och resignerad och insiktsfull text.
Applåd!
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol