Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som många av er ,mina diktarvänner, vet, så älskar jag hägrar för att min man och jag hade dem som lyckofåglar. När han dött och jag körde hem för att hämta blommor till hans bår, kom det en häger och flög över bilen i flera kilometer.....


Hägringar

 

Hägringar måste

vara den känsla jag får

av att se hägrar




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-14 22:41



Bookmark and Share


  papessa
så vackert och det var ju helt riktigt att hägern flög med dig
2008-02-15

  LassO
Frågan är, vad är känslan om du ser en näktergal? ;=)
2008-02-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gott, när en fågel
visar vägen, en
gång, när jag
cyklade till jobbet,
flög en svan framför
mig en lång bit,
vilken invit!!!
2008-02-14

  KristinaE
.. livskraft för dig tänker jag!
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP