Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förnimmelse: götgatan 14/2

 

det finns en speciell tjusning
med Götgatan en torsdag

kall lasagne och kaffe

mammor mammor
och deras barn

vinden går från hals till mun
och biter tag i öron

vid svartensgatan 5
står en fiskbil och luktar fisk

tänk att man kan sälja tvål

köpa till den man älskar




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 668 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-02-15 01:58



Bookmark and Share


  Mästaren och Margarinet
Thanks for giving me cred, man.

Dina ord viskar verklighet, eller skriker de?
2008-08-30

  Carola Zettergren
URSNYGGT poetat!!
2008-02-19

  Per Teofilusson
tänk, jag hamnade också på heleneborgsgatan, 1982
2008-02-19

  himlens hemlighet VIP
lite längre ner på götgatan finns en hel affär bara för hoppfulla hjärtan har jag hört...fin liten betraktelse...hög igenkänningsfaktor...haha

(varför götgatan med versal och inte svartensgatan...ser gement ut ;)
2008-02-15

  drakbruden VIP
Härlig ögonblicksbild som enkelt förmedlar bilden och känslan och ger ett skönt perspektiv på hur mysigt det kan vara att överraska någon i vardagen.
2008-02-15

  sol
det finns en tjusning
med att läsa om gator
som känns nära

enkel skön och meditativ text

hälsningar,
verkstadsgatan
och doft av indiska kryddor

.
2008-02-15

    virre
väll dags att fylla i hyllningskörerna som vanligt,
götgatan är hemma, svartensgatan är barndomsminnen för
mig men men...

(hmm ja verkligen)
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP