Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dåligt


Och ring mig även om du inte vill! (för avståndet får inte bli större, då raserar allt, alla skratt

Låt oss bara låtsas ikväll,
igen
för sanningen gör ju så ont,
olikheterna ekar så tomt,

ett onödigt synfel på linsen, siktet ut mot världen
som för en gångs skull var varm av färger,
tack för allt

vi kan väl bara skratta bort det,
som vi alltid gör
och komma överens om att
ignorera
det
hur mycket våra skratt än skär sig mot varandras

gnissel,gnissel

(ljudet av något som går i tu)

alla de sidor av pusselbitarna
som inte riktigt går ihop,
de är ingenting baby
Om du fattar det, så gör det ingenting
att våra sinnen är två helt olika verkligheter


låt oss bara låstas ikväll?

(och ring mig, även om du inte vill, för avståndet får inte falla mer)




Fri vers av Blåklinten
Läst 809 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2008-02-15 16:57



Bookmark and Share


  Limestoned
den är väldigt bra, man känner verkligen igen sig
avslöjar
bästa rad: \"hur mycket våra skratt än skär sig mot varandra
gnissel gnissel
Ljudet av något som går itu\"
2008-03-18

  korpfjäder
Det här är så mmmm. Så rakt, så rätt på och så otroligt väl formulerat. Rätt in i livslögnen. Avslöjat och ärligt och knivskarpt.
Fortsätt!!!!
2008-02-23

    Såpbubblan
Vet inte vad jag ska säga, helt perfekt beskrivet. Sitter i den sitsen just nu och... Det är precis så... Man kan inte stanna men vill verkligen inte gå...
2008-02-19

  sol
du är ju läskig bruden!
skriver rätt ner i djupet.

man ska inte påverkas av ålder
men har två 14-åringar här som fattar ; nada
\"vanliga brudar\" som läste

men jag däremot,
som fick samtal från \"ex\" idag
fattar mer än totalt
eller tolkar ?

vem vet..
men orden går in
rätt in verkligen

(men tror inte parentesen behövs)
äh, har ingen betydelse
genialt!
.
2008-02-15

  Матрёшa
oj det här var mycket bra...=) Jag gillar verkligen hur du blttar verkligheten i din text..Jag känne rigen den där känslan =) BRA!!!
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Blåklinten