Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där Enhörningar Draken och Älvor lever....


kom kom i min värld

till Sagornas Rike vill jag med dig fara

du blir min Konung

tillsammans gör vi en värld

Enhörningar Draken Älvor....

finns i våran sfär

kom kom nu reser vi min kära

där legender skapas

väntar på oss min kära




Övriga genrer av Satusilmät
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-15 18:58



Bookmark and Share


    Suz
fin:-)
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Satusilmät