Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

V1.1




Siffror


4 sekunder och 400 dagar senare
vilar hennes kind mot min

En öppen aura och hennes vackra leende
tog mig ända hit

till den sjunde januari
och till en återvändsgränd 
som inte finns
och
till mitt andra liv

Räknar i dag
anletsdrag, kläder och de fyra kärlekssätten
och går på plus
varje morgon








Övriga genrer av Lany
Läst 812 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-02-15 21:13



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Snillrikt sveper orden fram till en fin dikt.
Applåd!
2009-02-07

  Manal
vad roligt att läsa, underbart
2008-03-04

  Bjarne Nordbö
Helt enkelt underbar.
2008-03-04

    Idun 1
De fyra kärlekssätten istället för de
fyra räknesätten låter mycket mer
spännande när man är lärare...
Mycket poetiskt skrivet.
2008-02-27

  Roger VIP
Och med det här sättet att räkna uppstår helt nya fysikaliska lagar. Nobelpriset till Lany!
2008-02-16

  Manal
bara såå vackert
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Lany
Lany