Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marie Juana är en vacker dam


Marie Juana är en vacker dam
hon smeker ditt ansikte med len hand
öppnar dina ögon och världen blir som ny
allt blir vackert och levande

Hon förtrollar dig med sköna sånger
när du sluter henne i dina armar
och drar in hennes söta doft
medans kärlekens dimmor tätnar

När du somnat i hennes famn
sätter hon bindel för dina ögon
lämnar dig ensam i mörkret
och bär iväg din själ

Du vaknar men vet att du drömmer
ropar efter din älskade, hon kommer:
förvandlad till en gammal häxa
med ett hånfullt, tandlöst skratt




Fri vers av Ken Taurus
Läst 898 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-15 21:23



Bookmark and Share


  Bellé
droger är som kärlek, kärleken gör dig blind precis som drogerna får dig blind
2009-08-05

  KristinaE
.. skrattar gott - tänk va hur ögon kan förvridas av åtrå!!
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Taurus
Ken Taurus