Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är jäkligt viktigt... jag MENAR det!!!


Lura dig själv till lycka...

Utsökt är livet vårt....
men kort som en sländas...
Utsökt atribut
men ej med lyckligt slut.

Håll fast
det lilla
ty det är
det stora.

Njut och glöm
men
minns det som
blommar.

se det som knoppas!

Det får dig att,
trots allt,
hoppas!




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-02-15 22:53



Bookmark and Share


  MammaMia
Hur svårt är det inte att se det lilla i allt det stora??? jag har så svårt för det. Missar säkert massor, fint skrivet, får en att tänka till
2008-02-25

  -Ulla Tilemo- VIP
Jag ska göra som du säger! Gå ut och försöka hitta lite knoppar. Min blåsippsbacke har redan fått knoppar.....trots stormarna. Det är riktigt, man måste försöka se framåt hur svårt det än är.
2008-02-24

    *Zenobia*
och just detta lilla är det första som många ser ner på, och får andra att tro att det är ännu mindre än det som de finner stort i sin litenhet...
2008-02-22

  lodjuret/seglare VIP
ingen lever livet som du, eller som jag
är det snyggt eller kanske oskrivet
det blad du satt i din evighetsmaskin?
ingen lever livet som jag, eller som du
för dig är livet givet
vis fyllt av välbehag
2008-02-17

  KristinaE
.. du beskriver något stort ur det lilla nära, vi behöver påminnas om detta för att fånga glädjen!
2008-02-16

  jardan
Tilltalas först av titeln men resten är ju ännu bättre
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP