Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det stämmer

Jag är bokmärkt
Fem gånger

På hyllan står Kant
Eberhard ekar ständigt från hyllan bredvid
En pinnstol bär upp Zahavi
Snedecor samlar damm, för säkerhets skull

Den femte boken ska Jag skriva

Vilka möbler ska mitt namn vila på i framtiden?


*

Inget nytt från tvättstugan
Det där hände aldrig
Nej, skönlitteratur har jag svårt att skriva

Kanske en extra rad
För ett sms är 160 tecken

Jag vill som spänning
Genom dina högtalare
Och förstärkare
Pulsera din vardag

Som en snabbare kategori av verklighet
Du ser mig inte - Ty
Mina ord står alltid framför mig

Det är ingen mur som hämtar
Stenar likt inspiration
Utan endast
En ångest som du måste klättra

Det smattrar från tangentbordet
Upp
Klättrar en ångest




Fri vers av Seud P Myno
Läst 358 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-15 23:33



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Det här gillade jag massvis. Bokmärker faktiskt för att återkomma till.
2008-02-19

  S.C.
Det känns gripbart och fint. Bra titel, bra topic. \"Det är ingen mur som hämtar\" .. lite uppstyckat där. Vet inte vad jag tycker.. får läsa långsamt igen. Över-all: Grejt grejt grejt.
2008-02-19

  Carola Zettergren
Helt suveränt poetat!!!
Fängslande!
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Seud P Myno