Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du behöver inte, jävla idiot, och jag vill inte heller.


En flaska rött, du och jag

Fly med mig

Har jag nu förstått dig rätt?

Att om jag bara ser på dig

Ler

Och släpper ut de där orden?

Om jag gör det





Gör



Du




Allt




Och



Mer



Än




Ai, visst är det så?

Det är skillnad på skön och vacker
Är du skön
Är du en fröjd för ögat
Är du en njutning
Är du vacker
Är du likt kristall något ömtåligt
Är du en docka
Är du inget mer än ett utseende

Du skulle fly med mig
Vi skulle aldrig bli några andra
Vi skulle ha varandra
Jag skulle få dig att glömma
Jag skulle sluta vara så förbannat, förtvivlat rädd för den här miserabla världen där det faktiskt finns tusen och åter tusen skäl för dig att

sluta tycka om mig


(Just därför vågar jag inte annat än skratta när vi talar om en framtid tillsammans)




Fri vers av Delethee
Läst 512 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-15 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Delethee