Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en musa...


..sprickan..

 

 

Nu står hon framför mig igen
Jag brukar gå omvägar
Det blir för svårt annars

Hon säger aldrig något
hon kommunicerar med små
små små signaler

möjligen är det bara
atmosfäriska störningar
men ändå så står hon där

psssss säger hon
och för fingret därifrån dit
längs med sprickan i luften




Fri vers av micke marin
Läst 608 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-02-16 09:11



Bookmark and Share


  Connie
Jag riktigt ryser, jag har också haft besök av henne!
2008-03-17

    anamma
Ousch... häftigt skrivet om känslan inför hennes ordlösa makt...

Du har fångat känslan väl !
2008-03-09

  Lyckohäxan Enediel
Voj voj...jösses...helt totalt underbart skrivet!
Aaaah...ja ingen kreativ kommentar precis...men fasen så bra!
2008-02-16

  korpfjäder
Det här är en riktig höjdare! Så naket och rakbladsvasst rakt in.
Applådåskor!
2008-02-16

  Michaela Dutius
Succe- ditt budskap går fram så tydligt- orden är utmärkta budbärare i denna texten
2008-02-16

  Carola Zettergren
Enastående!!!
Vilken poesi!!!!
Bokmärker!
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin