Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man skriver när man har skrivlust; om det man själv vill. FRIHET åt alla! Ibland får man kommentarer av läsare som har missförstått. Det kan bli intressanta samtal om olika tolkningar, men får jag bara spydigheter tillbaks, ger jag upp.


Man får ta vad man får

 

Skönheten finns
i
betraktarens
öga

Textförståelse
finns
i
läsarnas
hjärta

Skriver man
texter när
man är
skör
kan
det
hända
att man
får en kalldusch

av

oförstående
kommentarer

man
får hitta
strategier
så att man inte

tappar
sin

s k r i v l u s t




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-02-16 11:02



Bookmark and Share


  albertina
Detta är super bra ju ulla. Och så bra att den hamnar här=) nu är du väl glad.
Det är flyt i din text och den fastnar direkt. Tycker väldigt mycket om det jag läser. Sant och direkt från hjärtat precis som det ska vara. Ha en underbar dag i solen.
2008-02-18

  Aida*
Klockren!
Klyftigt skriven.
2008-02-18

    Maria Malm
Viktiga saker du tar upp, skrivarlusten får inte förstöras. Ser man att någon fått en ovanligt klumpig kommentar, kan man mildra detta genom att själv ge en mer (förhoppningsvis) förstående. Människor som skriver här kan vara långt mer sårbara än vad man kan tro, när man läser deras alster och kommentarer.
2008-02-18

  stefan.g
Ja så är det ibland......Ha det riktigt gott!
2008-02-16

  Blomster
Om man lägger ut sina texter för allmän beskådning får man räkna med att lika många som läser det har samma antal tolkningar. Hur jag sedan tolkar deras kommentarer är upp till mig - precis som du säger. Men även den mest svidande kritik kan föra något gott med sig - man vidgar sina vyer i förståelse!

Bra ämne som som berör alla - både skribenter och kritiker!
2008-02-16

  korpfjäder
När man inte är så skör, kan man ju också glädjas över att andra ser saker i texterna, som man själv inte ser. Att texter kan vara så \"stora\" att de bär något andra behöver se.
Bra tematik i den texten! Gott att få refleketera över.
2008-02-16

  Michaela Dutius
ja skrivlusten bär över så mycket i livet- så den måste man vårda ömt
2008-02-16

  Carola Zettergren
Poetiskt överseende!!! :)
2008-02-16

  * Ammi *
bra skrivet om ett aktuellt ämne här hos Poeter.se
2008-02-16

  Carl O Andersson
Visst är det så. Gunnar Ekelöv skrev i det sammanhanget: \"Att verkligen kunna handskas med orden fordrar en nästan apotekarmässig avvägingsförmåga. Det är ju också så att poesin ligger mellan dem, inte i dem\".
2008-02-16

  prinscess VIP
mmm så är det nog
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP