Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att slåss mot väderkvarnar är ingen idé.....


Don Quijote

 

Har man
ingen
Sancho Panza

är
den största
segern

insikten
om att

ge

upp




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-16 13:07



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Tack för dina ord!
2008-02-16

  Hildegun Relefors
Det är en konst! Inte vill man det gärna!
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP