Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nöd och lust till döden skiljer er åt

Du led.
Jag fanns där för dig.
Du ljög.
Jag trodde dig.
Du lurade.
Jag var förvirrad.
Du svek.
Jag litade på dig.
Du trampade.
Jag kände panik.
Du plågade.
Jag kved av ångest
Du visste.
Jag fattade aldrig.
Du försköt.
Jag grät inombords.
Du utnyttjade.
Jag gjorde allt för dig.
Du älskade.
Jag trodde det var mig.

Jag led.
Du tänkte bara på dig själv.




Fri vers av Claes T
Läst 747 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-16 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Claes T