Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

 

Våra drömmar är

ibland någon annanstans

än där vi trodde




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-16 13:44



Bookmark and Share


  katt.inc
Tänkvärd och fin text. En söt dikt.
2008-02-17

    Scribble
Vilken drömfylld text! Min dröm är någon annanstans
och det behåller jag alldeles för mig själv, inte ens drömmen
vet om det! Kram/S
2008-02-16

  Michaela Dutius
ja, så sant!
2008-02-16

  prinscess VIP
vackert
2008-02-16

  Hildegun Relefors
Du är en riktig klokmänniska och avundsvärt produktiv!
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP