Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att komma hel ut på andra sidan, efter att ha genomgått ett trauma.....det kräver mycket arbete och förståelse från omgivningen.


Resan

 

Att vid vägs ände
få med sig något gott
inte bara det elände
i den sorg man ej förstått

När tårefloden tonats ner
och inte skymmer sikten mer
så kan det hända att man ser
att vännerna har blivit fler

Så åker man kana till mörkret ibland
och upp igen till ett ljusare land
på vägen kanske man finner en hand
en stöttande vän att hålla ibland

För varje besök i ett avgrundshål
hämtar jag upp ett viktigt beslut
kanhända att det är resans mål
tills jag nått fram till slut

Att en stund få känna mig hel
att min kropp och min själ är kvar
tills en dag då varje del
är intakt de dagar jag har

Det är resans gång som gör mödan värd
och inte ett genomtänkt mål
och det jag får med mig på denna färd
stillar sorgen i hjärtats hål

 



 

 


 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-16 14:12



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Dina fåordiga rader har växt. läser alltid dina reflexioner med största behållning!
2008-02-16

  Yvonne
Mycket bra skriven dikt. Verkligheten perfekt beskriven på vers och med rim. Applåd.
2008-02-16

  Åsa Gustavsson VIP
Mycket arbete från resenären och förståelse , ja.
Jag bugar mig i vördnad.
2008-02-16

  Michaela Dutius
ja det är vägen som är målet värt....jättevacker dikt !
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP