Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Interiör lila

lila läppar leker
du är kall

nästan för nära
leker lila läppar

du ser inte
du blundar

jag ser inte
mina ögon

är täckta
av dig

du andas
för nära
för hårt

för in dig
i mig

för bort dig
från mig

för nära
för hårt
leker dina
läppar

dina vita
tänder

dina lila läppar
andas svårt




Fri vers av archibald
Läst 373 gånger
Publicerad 2008-02-16 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

archibald
archibald