Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Interiör röd

röd himmel
lovade oss
en lugn natt

röd himmel
du låg stilla

du låg orörlig
i mina armar

dina andetag
satt fast

dina naglar var
bar samma stilla
färg som livet
i dina ådror

långt inne
i dig

långt borta
grävde de
sig utåt

sakta osäkert

flöt natten
stilla

röd morgon
lovade mig
en stormig dag

du låg stilla
i min famn

orörlig i
mina armar

dina röda
kinder
var inte
röda

dina
andetag

var inte




Fri vers av archibald
Läst 425 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-16 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

archibald
archibald