Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delad glädje

 

Är det svårare

att dela andras glädje

än att döda den




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-02-16 21:33



Bookmark and Share


  katt.inc
Tänkvärt igen, och jag vill inte tro att det är så.
2008-02-17

    ej medlem längre
Fullständigt lysande haiku/senryu med en viktig fundering!:)
2008-02-16

    Melona
inte för mig

stor puss för att du är klok, skicklig och en vacker själ
2008-02-16

    Scribble
...så fint tänkt! Vill dela din glädje,
sorg har vi tillräkligt,
Kram,/S.
2008-02-16

  Åsa Gustavsson VIP
Man undrar ofta. Jag vill i allafall helst le tillsammans med den som ler och gråta med den som gråter, om det är OK för dem.
2008-02-16

  Hildegun Relefors
Ja sanningsenligt mänskligt sant!
2008-02-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vem vet...
Jag går bet...
Men tankar
väcker det...
2008-02-16

  Magica VIP
Oj, det hoppas jag verkligen inte, men man börjar fundera i den värld vi lever i idag, där vi tycks glömma se varann allt mer... Dikten väcker tankar vilket är bra! :)
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP