Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A.B.J

Min ovillkorliga kärlek till dig,
den kommer alltid att vara kvar.
Om du älskar
alla dessa starka ord.
Skulle göra vad som helst, för dig.

Förlåta svek, och lögner
inte alltid riktade mot mig, men andå oförlåtliga.

Du var den starkaste och mest klara stjärnan på himeln,
och kommer alltid att va.

Solen, varm och klar en kall och grå dag.
Min enda trygghet i pinan som då var mitt liv.

Vår tid, känns som en sekund, alldeles för kort.
Balsam för min själ.
Glädjen jag kännde, när jag (för mig)
tittade in i det vackraste ansikte jag någonsin sett.

Allt det här och lite till,
säg mig då varför jag inte fick ha dig kvar.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 686 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-02-18 20:15



Bookmark and Share


  dead_prez
jävligtbra bokmärker.
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean