Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kosmiskt seende


Världen blir allt mjukare
den viskar ömt de ord
som ger anden frid
och stannar inombords

Min blick är ren kärlek
som ger tingen liv
himlen ger mig kraft
att stanna i magin




Fri vers av Ken Taurus
Läst 659 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-17 07:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ren och obefläckad kärlek finns inte i människan.
2008-02-17

  Per Rydberg
Dikten strålar harmoni. Dina ord förmår verkligen uttrycka detta tillstånd!
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Taurus
Ken Taurus