Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hoppas att vi lär läxor hela livet, att vi trots att vi får en smäll på käften ibland, ändå vågar sticka ut hakan igen, inte låta sig nedslås för länge, ta nya tag och se lite klarare nästa gång, utan att fördenskull backa inför sådant man tror på


Läxor

Livets läxor kan

vara hårda men är hjälp

till att sortera





Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-17 10:33



Bookmark and Share


    Scribble
jag håller på att sortera,
blir väl aldrig klar, tills nästa
hårda läxa, den kommer säkert!
Du skriver så klok, tack för denna
tanke, Kram, /S
2008-02-17

  Michaela Dutius
Ja det är detta att sortera som det ligger en stor hemlighet i.
Väl skaldat
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP