Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hörde om en kvinna som skrev om att hon samlade sin ilska i en burk. I övrigt skrev hon alster som i stort sett nästan bara handlade om svartaste hat. Hon måste lyfta på locket till burken väldigt ofta. Hela tiden


Ilska i en burk

 

ilska på burk
terapeutiskt och bra
var vad hon sa

och skrev om
sitt hat
vareviga da´

hatet drabbade
var och en
även den som inget sa

hon körde över
alla sina vänner
hat är allt hon känner

det hon inte vet
är att hatet föder hat
en sanning i all evighet
serverad här på fat

(___)




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-02-17 11:33



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Urk, urk, läbbiga skurk
skaru harej en slurk
utav fotsvett på burk?

så sa vi i mellanstadiet
välgörande och befriande
2008-02-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det var illa för den
personen, hon skulle
för sin egen skull
behöva ändra
tonen, för att
komma ut ur
farozonen....
Mycket bra skrivet!
2008-02-17

  Hildegun Relefors
Så trgiskt att man kan skratta!
2008-02-17

  Anders Nordlander VIP
Kommer att tänka på Farbror Frippes skafferi, program i tv:ns barndom med Martin Ljung! Han samlade på allt möjligt i sina små burkar, även skratt!!! Det måste vara nyttigare än att samla ilska... eller??
2008-02-17

  Yvonne
Bra skaldat med rim och reson, takt och kläm. Synd om människan som känner hat.
2008-02-17

  prinscess VIP
smärtsamt
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP