Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Troll i mänsklig skepnad

Som när sytråd dras under huden
kryper det i kroppen
då jag ser honom
ligga nerbäddad i sängen
med papper och penna
i ett skapande ögonblick


Som när sytråd dras under huden
kittlas söndagsmorgonen
då han sträcker ut armen
efter tekoppen på fönsterbrädan
och dricker

(vill jag vara koppens innehåll)





Fri vers av H. Karla
Läst 607 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-17 12:01



Bookmark and Share


    ellabella
sytråds-liknelsen är nästan smärtsam.. det känns paradoxalt, gränsen mellan smärta och njutning, hårfin.
det sötaste är sista parentesen!
2008-02-20

  Micael Axelsson
Man inte bara förnimmer, nej, man verkligen ärligen känner, hur nära någon vill en annan person vara. Ett fångat ögonblick, slutna i varma känslor. Jag myser mig lycklig till denna dikt
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

H. Karla
H. Karla