Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknar tiden


Kära bror, jag önskar att du aldrig blev stor!


Jag minns tiden då vi spenderade timmar tillsammans
i sandlådan när vi var små.
Jag minns när vi blev äldre och vi pratade om sex.
Jag minns när du var kär i min kompis,
och jag var mest i vägen
Jag minns när ni gjorde slut och jag tröstade dig
Sa att hon var inget att ha.
Nu minns jag inte, vilket datum det var du slutade prata med mig.
Kanske var det när du började festa och strunta i det mesta?
Kanske var det när du tog tillbaka den där tjejen.
Kanske var det samma dag som du sa
Att jag inte var din syster längre?




Fri vers av anoonym
Läst 375 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-17 12:20



Bookmark and Share


  Thirre
Berörande.
2008-02-17

    Olives
sorgsen dikt.
men betydelsefull.
bra!
2008-02-17

  Fånga dagen
Jag känner med dig bra beskrivet om syskon relationer

Anna-Karin
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

anoonym
anoonym