Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Satu tyttönen


olenpa tyttönen sadun

hiukset on mun hopeaiset

kruunu loistaa

korkokengät on kultaa

mekko täynnä ruusuja

sydämessäni laulaa lintuset

suu nauraa

kasvot loistaa

korvissa roikkuu kuun sirpaleet

leikki on mun elämän katu



en tös är jag från sagan

silvrigt är mitt hår

kronan glimmar

högklackade skor av guld

klänning full av rosor

i hjärtat sjunger fåglarna

munnen skrattar

ansiktet strålar

från öron hänger silver droppar

lek är mit livs väg






Övriga genrer av Satusilmät
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-17 14:13



Bookmark and Share


  thyra
Din text här ger en sån detaljrik bild att min penna nästan rullar in i min hand för att börja teckna av den :) Tack för silkesmjuk text.
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Satusilmät