Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa

Igår pratade jag om dig
Fast bara lite

Berätta att du inte längre var här
Bli inte arg
Du är inte här
Du är inte hemma

Det finns inget som gör så ont
Så ont att prata om dig
Jag vill bara gråta

Hela tiden
Varenda sekund

Vart fan är du?




Fri vers av amaandha
Läst 305 gånger
Publicerad 2008-02-17 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amaandha
amaandha