Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du sitter verkligen fast

du sitter vekligen fast
kan inte slita loss dig

du sitter och skaver innom mig
varje oändlig sekund och minut



kommer du aldrig att fösvinna?
kommer du föralltid finnas där

i mitt minne?

kommer du alltid göra så
där
ont

som bara brustet hjärta kan göra?


jag vet inte
jag vet inte vad jag vill

du stack
sa hejdå
godnatt


det va länge sedan nu
men jag vill ändå bara vara med dig


och ingen förstår

\"du måste gå vidare\"
men vad fan
tror ni jag föröker göra?



jag behöver dig nu
allt är så hopplöst

du sitter verkligen fast





fortfarande




Fri vers av carinjuborg
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-17 14:31



Bookmark and Share


    ögonblod
Hmm.. Känner igen mig sväl. finisch var det :) <3
2008-02-17

    ej medlem längre
\"Du måste gå vidare...\" Hur många gånger har man inte hört Den? Men kärleken försvinner ju inte i ett nafs och det brustna hjärtat behöver all sin tid för att helas...
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

carinjuborg
carinjuborg