Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till pappa

Livets årsringar i trädets mönster
visar nu ditt gyllene år..
alla skiftningar i olika nyanser
framträder starkt där du nu står
av livet format
stöpt av vinden
du ståtligt mognat har
av tårar som du fällt på kinden
ledd av kärlek underbar...




mare




Fri vers av mare VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-02-17 15:06



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
En sådan vacker hyllning till en far!
Mycket fin; bokmärkes.
2008-02-19

  jardan
Fantstiskt vackra rader !
2008-02-18

  berxper
Alldeles underbar!
Ser din pappa som den stolta eken, präktig och grann!
Märkt av väder, vind och kärlek.
2008-02-17

    Melona
oj vad vackert!

applåd
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP